Menu en prijzen afdrukken (pdf)

Voorgerechten : Vegetarische (met indische dip saus)

101. Samosas
(driehoekige flapjes gevuld met gekruide groenten, gefrituurd)
102. Groenten Pakora
(mix groenten met linzendeeg, gefrituurd)
103. Mix Seekh Kebab
(groenten gehakt gekruid en gebakken in kleioven)
104. Groenten vada
(groenten gehakt, gekruid en gefrituurd)

Voorgerechten Niet vegetarische (met indische dip saus)

105. Samosas
(driehoekige flapjes gevuld met gekruid lamsvlees, gefrituurd)
106. Bengali Prawns
(gepaneerde en gefrituurde scampis)
107. Seekh Kebab
(kippengehakt gekruid en gebakken in kleioven
108. Sufaid Jhinga
(scampis gemarineerd met kruiden en yoghurt,
geroosterd in kleioven)

Soep

109. Dhal Soep
(linzen soep)
110. Tomato Rasam
(soep met tomaten en korriander)
111. Sarki (zomer soep)
(koude linzen soep met tomaten en komkommer

Hoofdgerechten (met gestoomde basmati rijst)

Kip

112. Murgh Makhani
(gebakken kip in een saus van cashewnoten, room,
feunegriek bladeren en tomaten)
113. Murgh Chettinad
(gebakken kip met ajuin, zwarte peper en geraspte kokos)
114. Murgh Kadai
(pikante kipcurry met kadai saus)
115. Murgh Korma
(zacht gekruide kip met saus van cashewnoten en room)

Lam

116. Gosht Roganjosh
(gekookte lam op een zacht vuurtje met kruiden, ajuin en tomaten
117. Gosht Bhuna
(pikante bereiding met kruidenmengeling)
118. Gosht Pasanda
(zachte bereiding met room en zafaran)
119. Gosht Saagwala
(lam bereid in een curry van spinazie)

Vis

120. Madras Prawn curry
(scampiís in kokosroom saus)
121. Prawn kadai
(pikante scampiís met kadai saus)
122. Bhuna Macchi
(pikante vis curry met een kruidenmengeling)
123. Khata Meeta Macchi
(zoetzure vis curry)

Tandoori (Indische Barbeque)

124. Tandoori Murgh
(kippenbillen gemarineerd in kruiden, yoghurt en
geroosterd in kleioven)
125. Zaffran Tikka
(kipfilet gemarineerd in kruiden, saffron, yoghurt en
geroosterd in kleioven)
126. Mughlai Tikka
(lamsvlees gemarineerd in kruiden en geroosterd in kleioven)
127. Sufaid Jhinga
(scampiís gemarineerd in kruiden, yoghurt en geroosterd
in kleioven)

Vegetarische Gerechten

128. Panchrattan
(groentenmix met ajuin en tomaten saus)
129. Subzi Palak
(groenten in een curry met spinazie)
130. Aloo Gobi Masala
(aardappelen, bloemkool curry met feunegriek bladeren)
131. Tadka Dhal
(linzen bereid op zuid indische wijze)
132. Subzi Kadai
(groentenmix in kadai saus)

Bijgerechten

133. kachumber
(salade met verse ajuin, tomaten, chilli en korriander)
134. Raita Salade
(yoghurt, komkommer , tomaten bereid op indische wijze)
135. Murgh chatpata
(kip, ananas, salade, tomaten met indische vinaigrette)

Rijst

136. Steamed Rice
(gestoomde basmati rijst)
137. Lemon Rice
(basmati rijst met een tempering van mosterdzaadjes en citroensap)
138. Pulao Rice
(basmati rijst met rozijnen en noten)
139. Vegetable Rice
(basmati rijst met groenten)

Brood (versgebakken in kleioven)

140. Roti
(bruin broodje)
141. Naan
(wit broodje)
142. Lasun Naan
(broodje met verse look)
143. Cheese Naan
(broodje gevuld met kaas)
144. Keema Naan
(broodje gevuld met vleesgehakt)
145. Peshawari Naan
(broodje gevuld met rozijnen en noten)

Biryani (Indische specialiteit,bereiding van basmati rijst met kip, lam, vis of groenten)

146. Biryani met kip
147. Biryani met lam
148. Biryani met vis
149. Biryani met groenten

Lassi (Indische yoghurt drankjes)

150. Sweet Lassi
(zoete yoghurt drank)
151. Spiced Lassi
(pikante yoghurt drank met chilli en gember)
152. Coconut Lassi
(yoghurt drank met kokosmelk)
153. Mint Lassi
(yoghurt drank met verse munt)
154. Mango Lassi
(yoghurt drank met mango)
155. Seasonal Fruit Lassi
(yoghurt drank met seasonaal fruit)

Nagerechten

156. Kulfi
(Indisch ijs)
157. Gulabjamun
(Indische zoetigheid in siroop met roze water)
158. Rabadi
(dessert gemaakt van room, saffron met vers fruit)
159. Seasonal fruit salad
(verse fruitsalade)

Alle Indische gerechten en specialiteiten om mee te nemen

Indian Takeaway

Telefonisch bestellen :

050 33 49 80

Openingsuren :

  • Maandag-dinsdag-donderdag
    van 17.30u tot 21.00u

  • Vrijdag
  • van 17.30u tot 21.30u

  • Zaterdag-Zondag
  • van 11.30u tot 14.30u en
    van 17.30u tot 21.30u

  • Woensdag
  • gesloten